top of page

Tervetuloa mukaan viettämään legendaarista

kurpitsajuhlaa maagiseen tylypahkaan.

 

 

"Aavemainen tunnelma ujuttautuu Tylypahkan autioituville käytäville kurpitsajuhlana 2018, kun osa oppilaista lähetetään yhteiselle opintomatkalle Salemiin. Lähes tyhjä linna jää huolehtimaan monenkirjavista oppilaistaan, jotka aikovat ottaa juhlapäivästä kaiken irti. Huhutaan, että rehtori McGarmiwa olisi järjestänyt erityisohjelmaa oppituntien lomaan ilman varoitusta. Mikä tekee tästä sadonkorjuusta niin ihmeellisen?"

James ja legenda sadonkorjuusta, on Tampereen alueella noin 56:lle hengelle järjestettävä liveroolipeli, joka on tarkoitettu yli 15-vuotta täyttäneille larppaamista harrastaville nuorille. Peliin otetaan mukaan niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin pelaajia.

 

Pelin päägenreinä ovat seikkailu, koulu, draama ja huumori, mutta mahtuupa väliin muun muassa vielä tujaus romantiikkaa, juonittelua ja politiikkaakin.

 

Näillä näkymin tapahtuma järjestetään Antaverkan leirikeskuksessa Ylöjärvellä 7.-9.11.2014 noin 20:n kilometrin ajomatkan päässä Tampereen keskustasta.

 

Pelimaksu pyritään pitämään alle 35 euron ja pelinjohdolla on aikeissa panostaa pelin proppaamiseen. Pelimaksu kustantaa minimissään majoituksen kahdelle yölle sekä ruokailut itse pelipäivänä.

bottom of page