top of page

 

 

Kaikki oli hyvin, on Tampereen alueella max 40:lle hengelle järjestettävä Harry Potterin taikamaailmaan perustuva liveroolipeli, joka on tarkoitettu yli 15-vuotta täyttäneille larppaamista harrastaville nuorille. Peliin otetaan mukaan niin aloittelijoita kuin kokeneempiakin pelaajia. Kaikki oli hyvin kuuluu samaan Unhoittumaton-kampanjaan James ja legenda sadonkorjuusta ja Albus ja Tylypahkan perintö -pelien kanssa.

 

Larpin teemoina ovat draama, romantiikka, huumori ja perhe-elämä ylä- ja alamäkineen. Hahmoprofiilit uusille hahmoille kirjoittavat pelaajat itse, lukuun ottamatta paria mahdollista poikkeusta. 

Tapahtuma järjestetään Julkujärven leirikeskusessa 7.-8.10.2017 Tampereen ja Ylöjärven rajalla.

Pelimaksu tulee olemaan jotain 20-35 euron väliltä. Pelimaksu kustantaa vähintään yhden yön majoituksen (n. 11e/hlö) ja hääruokailun. Pelimaksu on pelin järjestäjille, keittiöhenkilökunnalle ja npc-hahmoille ilmainen.

 

"On kesä 2019. Konnunkulmassa järjestetään Potter-Weasleyn suvun häät, jotka ovat ensimmäiset laatuaan vuosikymmeniin. Maailmantilanne on kireä ja sota vampyyreiden ja taikamaailman välillä voi syttyä milloin tahansa, mutta jo pitkään kestänyt tyyni myrskyn edellä on antanut tilaa haaveilulle, unelmille ja rakkaudelle. Victoire Weasley ja Teddy Lupin ovat päättäneet saada toisensa. Ilon päivää viettämään on kutsuttu lähin suku ystävineen, jonka viettoon on valmistauduttu asiaankuuluvalla jännityksellä töyssyineen."

bottom of page